Op de laatste dag van de eerste maand van het nieuwe jaar 2014 traden wij op in het prachtige woonzorgcentrum De Hooge Tuinen in Naaldwijk. Zo nieuw nog, dat de locatie nog niet via Google maps te vinden was.

Onze stoelen stonden al klaar in de mooie grote en lichte hal. De piano was gestemd, het publiek bleef toestromen. En wat wij enorm waardeerden was dat er ook aardig wat familie van publiek aanwezig was. Mede door de aanwezigheid van het woonzorg- restaurant, waar een aantal families, zelfs met kleine kinderen en baby’s, nog lekker aan het dineren waren, was het dus een bere gezellige start.

Het publiek reageerde zeer enthousiast, er werd geklapt en verbaal feedback gegeven en zelfs bij ons laatste nummer gingen de voetjes van de vloer en werd er naar hartelust gedanst! Dat hadden we nog niet eerder mee gemaakt, maar wij beschouwen het in ieder geval als een heel groot compliment! Vitis Welzijn en Fonds Westland werden door de gastvrouw hartelijk bedankt om dit muzikale optreden mogelijk te maken.

Na een aantal gezellige gesprekjes met oude bekenden uit het publiek, gingen we tevreden huiswaarts en werden de bewoners weer thuis gebracht.